arrow_drop_up arrow_drop_down

Veiligheidsfolie voor HACCP en BRC certificeringen

Hierboven zie je één van de productie locaties van een vleeswerker in Nederland. Wij mochten voor de ingebruikname op alle ramen veiligheidsfolei aan brengen. Bij dit bedrijf is dat 4 Mil veiligheidsfolie geworden. 4 Mil staat voor de dikte van 100 micron.

De folie zorgt ervoor dat als er een ruit breekt alle scherven achter de folie blijven zitten en er daardoor geen scherven in ons eten komt.  Wel zo veilig toch?

we hebben dit in d eloop van de jaren voor heel veel bedrijvebn gedaan. van Albert Heijn tot Heineken en van internationaal werkende bedrijven tot lokale voedselverwerkers.

Bijvoorbeeld de warme bakker en de groetenman en de lokale slager op de hoek. Maar ook een chocaloade winkel in het centrum.

Een bedrijf dat smaakstoffen maakt voor de banketbakkerij.

de veiligheidsfolie voor HACCP en BRC certificering moet voldoen aan de NEN 12600 test. De zognoemde slingerproef.

Er wordt met behulp van een stellage een autoband van een bepaald gewicht vanaf een vastgestelde afstand tegen een ruit met 4 Mil veiligheidsfolie gegooid.

Er mogen dan niet meer dan een bepaald aantal scherven ontstaan en die moeten allemaal achter de folie blijven zitten. De ruit mag dus wel breken maar in een maximum aantal scheven en er mogen geen scherven of splinters vrijkomen

 

kort samengevat onze werkwijze:

Wat we doen is dat we eerst het raam heel erg goed schoonmaken. Niet alleen het grove vuil op de ruit maar ook in de porien. Goed diep reinigen

Folie met water en speciale zeep monteren en goed stevig aandrukken. Met een speciale harde wisser kunnen we echt goed veel druk zetten

afwerken en klaar. dit is een secuur meer voor zwaar werk.

 

Op mijn pagina veiligheidsfolie vindt je nog meer informatie. Intersse of vragen vul dan het formulie op de contact pagina in en ik neem snel contact met je op

 

Met vriendelijk egroeten
Makr de Kock

Reactie plaatsen

Onze cookies zijn anoniem