Overige raamfolies

Een speciale raamfolie om verkleuring van meubels, gordijnen en vloerbedekking tegen te gaan.

Een glasfolie die snel en eenvoudig vervangen kan worden na vandalisme. Goedkoper dan het vervangen of herstellen van glas. Er is ook een speciale folie voor metalen oppervlakken, zoals liften en wanden. 

Veel mensen hebben last van ElectroMagnetische Interventie, kortweg EMI. Dit is straling van bijvoorbeeld GSM (vooral van masten) en veel andere elektronische toestellen.

Speciale glasfolie om het zicht op computerschermen te voorkomen. Computerschermen zijn opgebouwd uit lijnen. Polarisatie folie is dat ook. Door het scherm en de folie goed op elkaar af te stemmen kun je voorkomen dat het beeld op het scherm zichtbaar is.

Dit is een glasfolie waar je slechts van één kant doorheen kunt kijken. Dat kan een spiegelfolie zijn of een folie met gaatjes. De gaatjesfolie kan eventueel bedrukt worden.

Deze films kun je elektrisch aan en uit zetten - met een knopje - waardoor ze al of niet doorzichtig zijn. Je moet je voorstellen dat het twee lagen kunststoffolie zijn met daar tussen allemaal hele kleine staafjes. Als de stroom uit staat liggen alle staafjes door elkaar en kun je er niet doorheen kijken. Gaat de stroom aan dan gaan alle staafjes naast elkaar liggen en kun je er doorheen kijken.

We have over 9000 articles!